Voor Wielrenners en mtb (winterseizoen)

😉Arrengement Finca Sur-Place

By Tosh

Voor wielrenners en mountainbikers

2 Guesthouses in Castell de Castells (Petracos)…rustig gelegen in het binnenland nabij Calpe en Benidorm. Omringd door bergketens,een topgebied om basis te leggen voor het nieuwe seizoen van wielrenners zowel profrenners als de gevorderde wielrenner.

Je wordt ontvangen door iemand die reeds jaren ervaring heeft met het opleiden van renners en die jullie verwent met tips en gezelligheid en …..humor . Tosh van der Sande(Lotto-Soudal),die regelmatig hier verblijft om te komen trainen,is de zoon van de gastheer. Het is een unieke ervaring . Bij het ontwaken kan je genieten van de rust , de zonsopgang en een lekker ontbijt. De stilte van de natuur laat je na een vermoeiende training tot rust komen in de verschillende hoeken van het domein.

Seizoen okt-nov-dec-jan-feb-mrt Prijsarrengement:

Per dag :25 euro/p.p.

Per dag: 32  euro/p.p.vmet ontbijt 

Er is een eigen keuken voorzien.

Er is een mogelijkheid om een kok in te huren.

De concierge kan ook Zeeeeer goede spaghetti kokoken;)

Per verblijf wordt er een borg gevraagd (250€) ,daar wordt later het bedlinnen en het verbruik met verrekend. 

De Finca’s bevat 5 kamers-3 badkamers-4 sanitaire plaatsen-volledige ingerichte keuken-wifi-TV-vlaanderen. zwembad-Buiten BBQ- Ligstoelen-loungezetels-wasmachine .(bedlinnen is voorzien) (Je kan op deze website verdere informatie vinden betreft de ligging en.....

Airport : Alicante of Valencia ( een klein uurtje rijden naar het domein)

Vliegmaatschappij: Ryanair-Veuling-Transavia-Brussels airline-Jetairfly

Taxibedrijf : is nog onder voorbehoud…